Islande, tie ir mūžīgie ledāji, majestātiskie ūdenskritumi, fjordi, vulkāniskie kalni un tuksnesim līdzīgās klinšu ielejas. Daba lielākajā salas daļā ir neskarta un biloģiski tīra. Zinātniskie pētījumi liecina, ka Islandes zivis, praktiski nesatur piesārņojumu, tāpēc ir ļoti vērtīgas un barojošas. Ideja par zīmolu Oscars Fish radās, iedvesmojoties no Islandes zivju pārstrādes uzņēmuma dibinātāja un ilgstošā vadītāja Oskara Thora Karlssona vārda. Preču zīme Oscars Fish reģistrēta Eiropas Savienībā, Lielbritānijā, ASV un tā 100% pieder SIA Oscars Fish. Oscars fish zīmols radās Latvijā pirms 15 gadiem, kad radās ne tikai jauna ģimene, bet arī ģimenes uzņēmums Oscars fish, apvienojot Islandes tīro, auksto ūdeņu iespējas un Latvijas prasības pēc kvalitātes. Kopš tā laika garšīgie, svaigi saldēti jūras produkti ir kļuvuši par pircēju iecienītu pirkumu, bet zīmols Oscars fish par gardēžu iemīļotu un uzticamu ikdienas sabiedroto.
Vienam no atzītākajiem Islandes zivju pārstrādes uzņēmumiem, kas ražo zivju produkciju zīmolam Oscars Fish, ir 30 gadus ilga pieredze šo produktu ražošanā pasaules tirgū, kur arī saņemti vairākkārtēji izcilas kvalitātes novērtējumi. Šim uzņēmumam ir noturīga un nevainojama reputācija.
Visas pārstrādātās zivis tiek zvejotas aukstos, tīros un nepiesārņotos ZA okeāna ūdeņos netālu no Islandes krastiem. Apstrādē tiek izmantots tikai kristāldzidrs un tīrs Islandes ūdens. Zemā okeāna ūdens temperatūra, zivs ilgais augšanas periods, dabīgie produkti, ar ko tās barojas, un kopumā ekoloģiski tīrā vide – ir tie iemesli, kas veido mūsu zivs produkcijas labās garšas īpašības.
Pērkot Oscars Fish produktus, mūsu klienti vienmēr var būt droši, ka viņus negaida vilšanās. Mūsu zivs fileja stabili un ilgstoši ieņem vietu PREMIUM klases produktu klāstā kā izcilas kvalitātes produkts.
Ražošana
Produkti galvenokārt tiek eksportēti uz tirgiem ASV, Šveicē, ES un Lielbritānijā. Uzņēmums ir saņēmis daudzus apbalvojumus par savu produktu kvalitāti.
Labi apmācīti darbinieki veic stingru kvalitātes kontroli, un nodrošina ražošanas procesa atbilstību augstākajām higiēnas prasībām. Izmantojot efektīvu kvalitātes kontroli un pārbaudi visos apstrādes posmos, zivju filejas kvalitāte ir garantēta.
Zivis lielākoties tiek iepirktas no nelieliem zvejas kuteriem, kas katru vakaru piestāj krastā un zivis zvejo ar līnijāķiem, izvelkot katru zivi atsevišķi. Tāda pārbaudīta metode, kas ļauj katru fileju aprūpēt īpaši, jo zivis netiek saspiestas un to filejas tāpēc ir gaišas un smaržīgas.
Īsākajā laikā tās tiek nogādātas uzņēmumā, atvēsinātas ledū un jau nākamajā dienā pārstrādātas.
Pielietojot īpašu saldēšanas metodi, tiek panākts, ka atlaidināta pikšas, mencas, un citas jūras veltes ir tikpat svaigas un sulīgas, un pēc gatavošanas saglabā gandrīz balto krāsu.
Pārstrādes procesā netiek izmantotas piedevas, tāpēc gala produkts ir 100% dabīgs.
Pārstrādātās zivs svaigums, tās dziļā sasaldēšana ir galvenais produkta stabilās kvalitātes garants, kas ir kļuvis par zīmola OscarsFish atšķirības pazīmi. Turklāt Oscars fish eveikalā un veikalā MAARE Āgenskalna tirgū tiek piedāvāti arī daudz citu lielisku produktu, kas ir saderīgi gan ar zivīm, gan ir pašpietiekami un veselīgi, no pārbaudītiem un uzticamiem piegādātājiem .
Mēs priecājamies par katru pircēju, kas novērtē mūsu produkciju, ir kopā ar mums jau 15 gadus. Mēs, Oscars fish komanda savukārt pieliksim visas pūles, lai noturētu produktu kvalitātes standartus visaugstākajā līmenī.