Riekstu ķirbis ar divu veidu sieriem
Nepieciešams
- 1 neliels riekstu ķirbis
- olīveļļa
- dažas šķēles labi...
Nepieciešams
Nepieciešams
Nepieciešams
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams
Nepieciešams
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams
Kartupeļu vēdeklīšiem:
Bietes un burkāni neprasa īpašu kompāniju, jo izcili garšo arī...
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Ļoti gards dārzeņu ziemas sautējums. Lieliska ģimenes maltīte, kas būs...
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Ja mājās ir kabacis un kārba konservētas kukurūzas, ar to...
It kā tā pati vecā labā kartupeļu biezputra, tikai nedaudz...
Dārzeņus ir labi cept veselus, jo tie paliek sulīgi un...
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
1 kabacis,
150 g miltu,
150 g rīvmaizes,
150...
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Cepeškrāsnī vienkārši pagatavojams ēdiens, kuram tomāti un aromātiskas garšvielas piedod...
Nepieciešams:
Nepieciešams (1 porcijai):
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Tradicionālajam franču dārzeņu sautējumam, protams, ir neskaitāmi varianti. Taču, lai...
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams (4 porcijām):
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams (4 porcijām):
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
It kā tā pati vecā labā kartupeļu biezputra, tikai nedaudz...
No iepriekšējās dienas maltītes pāri palicis kartupeļu biezenis vairs nešķiet...
Ja ledusskapja dārzeņu nodalījumā savu iznācienu gaida ziedkāposta galviņa, ir...
Ideāls variants vakariņām, kad ierastie kartupeļi jau šķiet vienmuļāki par...
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Zeltaini cepti kartupelīši ar kraukšķīgu miziņu – kas var būt...
Par ziedkāpostiem atceramies pārāk reti. Tomēr tā ir lieliska dārza...
Kāpēc gan risoto nepasniegt, iepildītu ķirbī? Lieliska ideja svētku galdam...
Kad vārīti kartupeļi garšu kārpiņām apnikuši, šī receptes ir lieliska...
Visticamāk vairumam šis salikums šķitīs neparasts, taču pēc pagaršošanas pārliecināsieties,...
Bietes neprasa īpašu kompāniju, tās izcili garšo arī pašas par...
Sātīgs, krēmīgs, ar vieglu kraukšķi un rudenīgs... Tāds ir šis...
Garda variācija, kā likt lietā lielo, saulaino ogu - ķirbi....
Ja ledusskapī vai sakņu groziņā iekrājušies burkāni un nav ideju...
Kafejnīcās visai ierasts izvēlēties piedevās vārītus ceptus kartupeļus, bet vai...
Ļoti gards rudens ražas laika sautējums. Lieliska ģimenes maltīte, kas...
Kāds skaists nosaukums kartupeļu ēdienam! Arī vizuāli izskatās skaists. Vai...
Tomātu sezonas pilnbriedā jāizmēģina dažādas variācijas gatavošanā un sulīgums jāizbauda...
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Lai arī šī ēdiena pagatavošana ir laikietilpīga, pats process ir...
Plācenīši ir viens no vienkāršākajiem un noteikti arī konkurētspējīgākajiem ēdieniem,...
Burkāni ir izcili dārzeņi, un to izmantojumam ir nebeidzamas iespējas,...
Tie, kas kaut reizi pagaršojuši saldos kartupeļus, zinās, cik interesantu...
Ziema ir kā radīta siltām, sātīgām un aromātiskām mērcēm, kas...
Šķiet, neviens svētku galds neiztiek bez kāda sātīga kartupeļu un...
Teju katrs ir izmēģinājis pagatavot vai vismaz nobaudīt risoto, bet...
Lai kā gānītu Makdonaldu, Hesburgeru un citas ieskrietuves, bet viena...
Nepieciešams:
Ratatujs ir sens franču ēdiens, pavārgrāmatās ierakstīts jau 1778. gadā....
Nepieciešams:
Mīkstais kazas siers ir lieliska izejviela ātrai pastas mērces pagatavošanai....
Ļoti sātīgs ēdiens, kuru arī viegli uzsildīt. Tikai pesto tādā...
Risoto gatavošanā ir kaut kas maģisks un meditatīvs – ēdiens,...
Burvīgi krēmīga un veselīga mērce, ko var ātri pagatavot. Lieliska...
Nepieciešams:
Risoto var gatavot ar dažādiem papildinājumiem un piedevām, tostarp arī...
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Ja vēlas, lai ēdiens būtu ļoti ātri gatavs, tad noteikti...
Sākoties aukstākam laikam, arī ēdienkartē ir vēlēšanās iekļaut kaut ko...
Nepieciešams:
Turku zirņi ir populārā Vidusjūras ēdiena humusa galvenā sastāvdaļa, tiem...
Nepieciešams:
Paprikai:
Kad ledusskapī vientuļi lūkojas palikušais siera ritulītis, bet uz ledusskapja...
Mocarella klasiskākajā izpildījumā tiek pasniegta ar tomātiem, baziliku, olīveļļu vai...
Šķiet, nav bijuši un diezin vai būs tādi Jāņi, kad...
Dažreiz nemaz nevajag daudz, lai ēdājus gardi palutinātu grila ballītē....
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Kad vēl, ja ne pavasarī lai bauda pirmos redīsus, kraukšķīgos...
Ne vienmēr salātiem jāsastāv no lapām vien, sātīgāku maltīšu cienītāji...
Spināti pavasarī ir pamatīga vitamīnu bumba, ko nevar laist garām....
Ja mājās glabājas paciņas kuskusa, tad garantēta sātīgāka piedeva jebkuriem...
Kad jebkura piedeva pamatēdienam apnikusi – kartupeļi kļuvuši garlaicīgi, makaroni,...
Kāds varbūt vīpsnās un teiks – ar ko gan tvaicēti...
Risoto noteikti ierindojams starp izcilākajiem vakariņu ēdieniem, kura gatavošanā ir...
Gandrīz jebkurus rudens dārzeņus var cept ar pildījumu – sākot...
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Pankūkām:
Grūbas, manuprāt, ir mazliet novārtā atstāts produkts, kaut gan pēdējā...
Ir ierasts, ka kāpostu salātus taisa no parastajiem baltajiem galviņkāpostiem,...
Nepieciešams:
Atceros, ka bērnībā tas bija viens no maniem mīļākajiem ēdieniem,...
Ņoki – itāliski «gnocchi» – ir tradicionāls ēdiens Apenīnu pussalā,...
Šo recepti es aizguvu, ieklausoties savas kolēģes ieteikumos. Izdomāju pamēģināt,...
Apaļos kabačus Latvijā plaši neaudzē, lielākoties tie rodami tikai interesentu...
Visbiežāk ziedkāpostus novāra un apcep tāpat uz pannas. Taču tos...
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Šie salāti garšo kā veģetāriešiem, tā gaļēdājiem. Lēcas un bietes...
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Makaroni «Norma» – itāliski «Pasta alla Norma» – ir klasisks...
Viens no veidiem kā vienkārši un gardi pagatavot veselīgu dārzeņu...
Ārzemēs šo cepumu veidu mēdz dēvēt par tartēm, latviešu valodā...
Tā ir ātri pagatavojama sātīga uzkoda ar izmeklētu garšu, kas...
Pildīti cepti šampinjoni noteikti ir ēsti, bet kas ir čorizo?...
Lēcas man ļoti garšo. Konkrētā recepte tapusi, iedvesmojoties no risotto...