
Čia sēklu «pudiņš» 
Čia sēklas ir gandrīz bez garšas, taču...
Čia sēklas ir gandrīz bez garšas, taču...
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Šis deserts ir ēdams uzreiz, tiklīdz ir...
Nepieciešams:
Nepieciešams (4−6 porcijām)
Ābolu kompotam:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Šo desertu var gatavot vienā lielā traukā,...
Nepieciešams:
Nepieciešams (4–6 porcijām):
Nepieciešams:
(4 personām)
Šokolādes fondantam ir raksturīgs liels daudzums šokolādes,...
Nepieciešams:
Nepieciešams (4 porcijām):
Nepieciešams (6 porcijām):
Nepieciešams (4 porcijām):
Nepieciešams (3 porcijām):
Nepieciešams:
Receptē zefīra vietā var izmantot arī bezē...
Nepieciešams:
Nepieciešams (5 porcijām):
Šajā desertā var ļaut izpausties fantāzijai, izmantojot...
Nepieciešams (5 porcijām):
Nepieciešams (5 porcijām):
Nepieciešams:
Nepieciešams (4 porcijām):
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams (4 porcijām):
Nepieciešams:
Tiramisu vislabāk baudīt aizvērtām acīm! Jau pirmo...
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Ja saldētavas krājumos saglabājušās šīs skābenās ogas,...
Svētkos varam atļauties vairāk, un šokolādes uzputenis...
Ķirbis ir viens no maniem mīļākajiem dārzeņiem....
Nepieciešams:
Ziemassvētku laikā nevajag liegt sevi un citus...
Krāsains kārtainais deserts mūsu mājās tika gatavots...
Šis gaisīgais krēms tiek gatavots no termiski...
Tā vien šķiet, ka latviešiem vienmēr bijušas...
Lieliska recepte vieglām brokastīm vai brīžiem, kad...
Nepieciešams:
Var taisīt no jebkurām ogām – ķiršiem,...
Par klasisko itāliešu desertu pannakotu «Mājas Virtuve»...
Klasiku klasika – rupjmaizes kārtojums. Tipisks latviešu...
Drumstalu deserts, kuru briti sauc par kramblu...
Atsvaidzinošs, gards un viennozīmīgi lielisks deserts, kas...