
Skābeņu zupa ar miežu putraimiem 
Ja Lieldienās jau ir izaugušas pirmās mazās...
Ja Lieldienās jau ir izaugušas pirmās mazās...
Pākšaugu zupa ir brīvdienu ēdiens. Jo pākšaugi...
Nepieciešams
Buljonam:
Nepieciešams:
Nepieciešams (6–8 porcijām):
Nepieciešams (4–6 porcijām):
Nepieciešams (4 porcijām):
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Skābus kāpostus mēdz vārīt dažādi. Tā kā...
Nepieciešams:
Sātīgu, garšīgu, tumīgu, karstu – ukraiņu nacionālo...
Gulaša zupa ir bieza un sātīga. To...
Dzidrināts buljons ir klasiska recepte, un tai...
Šī ir interesanta zupa, un vārdu «interesants»...
Veselīga un aromātiska zupa tikai 20 minūtēs.
...Nepieciešams:
Nepieciešams:
Gada aukstākajā laikā man arvien vairāk kārojas...
Aukstās biešu zupas ir vasaras laika klasiku...
Klasiska vistas zupa, kuras vārīšanas paņēmiens katrai...
Īstena pavasara zupa! Skābeņu zupa ir tā,...
Nepieciešams:
Skābeņu zupa ir īstena pirmā pavasara zupiņa,...
Piedāvāju izmēģināt mazliet savādāku vistas un nūdeļu...
Rasoļņiks ir no viena klasiskākajām krievu virtuves...
Ja Lieldienās jau ir izaugušas pirmās mazās...
Kad auksti vēji pūš, tā vien gribas...
Nepieciešams:
Recepte autors - Armands Avens, www.fotoreceptes.lv Borščs...