Dažādu kāpostu zupa
Nepieciešams:
- 500–600 g liesas cūkgaļas,
- 300 g ziedkāpostu,
- 200...
Nepieciešams:
Ja Lieldienās jau ir izaugušas pirmās mazās nātres vai skābenes,...
Pākšaugu zupa ir brīvdienu ēdiens. Jo pākšaugi pirms vārīšanas ir...
Nepieciešams
Buljonam:
Nepieciešams:
Nepieciešams (6–8 porcijām):
Nepieciešams (4–6 porcijām):
Nepieciešams (4 porcijām):
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Skābus kāpostus mēdz vārīt dažādi. Tā kā šo zupu var...
Nepieciešams:
Sātīgu, garšīgu, tumīgu, karstu – ukraiņu nacionālo virumu nav kauns...
Gulaša zupa ir bieza un sātīga. To ēdot vakariņās, pilnīgi...
Dzidrināts buljons ir klasiska recepte, un tai ir dažādas variācijas....
Šī ir interesanta zupa, un vārdu «interesants» es lietoju pozitīvā...
Veselīga un aromātiska zupa tikai 20 minūtēs.
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Gada aukstākajā laikā man arvien vairāk kārojas zupas. Izmantojot vietējo...
Aukstās biešu zupas ir vasaras laika klasiku klasika. Iespējams, ir...
Klasiska vistas zupa, kuras vārīšanas paņēmiens katrai saimniecei ir savs,...
Īstena pavasara zupa! Skābeņu zupa ir tā, ko parasti gatavoju...
Nepieciešams:
Skābeņu zupa ir īstena pirmā pavasara zupiņa, kas pati vien...
Piedāvāju izmēģināt mazliet savādāku vistas un nūdeļu zupu. Tā ir...
Rasoļņiks ir no viena klasiskākajām krievu virtuves zupām – vienkārša...
Ja Lieldienās jau ir izaugušas pirmās mazās nātres vai skābenes,...
Kad auksti vēji pūš, tā vien gribas sasildīties, un kas...
Nepieciešams:
Recepte autors - Armands Avens, www.fotoreceptes.lv Borščs ir zupu karalis...