Garneles kokosriekstu un ķiploku mērcē
Nepieciešams
- 500 g garneļu (notīrītu, bez astes)
- 1 ēdamkarote...
Nepieciešams
Nepieciešams
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams
Mīklai:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Šī cepeškrāsnī ceptā makrele ar ķiplokiem un garšvielām ir ļoti...
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Ļoti garšīgs un lēts ēdiens! Īsta svētku maltīte, ja gatavojot...
Nepieciešams:
Lielākoties es pati gatavoju savas karija pastas, taču ir dienas...
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Vīns un sīpoli ūdens tvaikiem piedod īpašu aromātu. Šādi pagatavotai...
Nepieciešams:
Marinādei:
Dārzeņus un garšaugus šajā receptē var variēt pēc izvēles un...
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Gatavojot folijā, zivs parasti sanāk garda. Turklāt tā ir sulīga....
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Lasis ir zivs, kas nekad neapnīk. Vajag tikai piemeklēt atbilstošas...
Vidusjūras tautu virtuvē dorada ir viena no populārākajām zivīm. Tā...
Zivs sālī ir visvienkāršāk pagatavojamais ēdiens – nav jākasa nost...
Ierastās cūkgaļas vietā vasarā noteikti jāpagatavo zivju kotletes. Šis var...
Skaidrs, ka ikdienā zivis ēdam pārāk maz. Šī ir ļoti...
Lasis ir gana populāra zivs. To var pagatavot ļoti dažādi....
Zivis es ēdu biežāk nekā gaļu un tāpēc mēģinu tās...
Ārkārtīgi vienkārši pagatavojams, bet tajā paša laikā sātīgs ēdiens. Var...
Kartupeļu gatavošanas veidi ir ļoti dažādi. Šis ir vienkārši un...
Zivs ir unikāls ēdiens ar to, ka nav nepieciešams daudz...
Tad, kad klasiski grilēts vai cepts lasis šķiet apnicis, laiks...
Katru reizi ar lielu prieku izmēģinu dažādus jaunus reņģu pagatavošanas...
Lasi var gatavot ļoti dažādi, tajā skaitā arī cepeškrāsnī. Un...
Nepieciešams:
Ēdiena pagatavošanai nepieciešamais laiks ir tikai 40 minūtes.
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams
Mīklai:
Asarus var pagatavot dažādi – gan cept uz pannas, gan...
Daudziem ir tradīcija, sagaidot Jauno gadu, gatavot pildītu zivs. Recepšu...
Reņģes ir Latvijā iecienītas zivis, kuras var izmantot dažādos ēdienos....
Nepieciešams:
Vienkārši uz pannas cepta zivs ir ierastākais veids kā pagatavot...
Nepieciešams:
Salakas jeb Baltijas piraijas, kā zobu dēļ tās nosaucis kāds...
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Kurš gan spēj atteikties no sulīga, lieliski pagatavota laša? Ne...
Šis ir izcili gards tvaicētas zivs ēdiens. Ūdenim pievienotais vīns,...
Dažreiz neko vairāk par krēmīgu mērci un makaroniem vakariņās nemaz...
Nepieciešams:
Kas var būt labāks par paša noķertu un paša pagatavotu...
Karpa ir viena no populārākajām zivīm mūsu galdā. Jau no...
Atceros, ka bērnībā tas bija viens no maniem mīļākajiem ēdieniem,...
Šo recepti esmu iemācījusies no savas mammas, viņai kotletes sanāk...
Ļoti ātri un vienkārši pagatavojams ēdiens, un varbūt veids kā...
Nepieciešams:
Nepieciešams:
(uz 0,8 vai 1 litra burku):
Nepieciešams:
Doradu jeb zeltaino jūras karūsu pilda ar kaltētiem tomātiem, kaperiem...
Saka, latvieši esot reņģēdāji, un tur nav nekas slikts! Reņģe...
Cepta bute ir ļoti garšīga, taču šoreiz to pagatavosim nedaudz...
Ilgi gatavot? Stundām marinēt? Nē! Šoreiz ātrā recepte – pāris...
Avīzē ietīta cepta siļķe savulaik bijusi ļoti iecienīts ēdiens –...
Dažu Eiropas tautu virtuves leksikā plānās pankūkas sauc par krepēm....
Fritēta zivs ar ceptiem kartupeļiem ir viens no pasaulē vispopulārākajiem...
Franču virtuvē terīne ir ne tikai ovāls vai apaļš trauks...
Nepieciešams:
Smilšu mīklai:
Jo tuvāk nāk pavasaris, jo vairāk gribas papildināt ēdienkarti ar...
Nepieciešams: