
Kokosriekstu pienā sautēta menca 
Nepieciešams:
- 800 g mencas filejas,
- 2...
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Šī cepeškrāsnī ceptā makrele ar ķiplokiem un...
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Ļoti garšīgs un lēts ēdiens! Īsta svētku...
Nepieciešams:
Lielākoties es pati gatavoju savas karija pastas,...
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Vīns un sīpoli ūdens tvaikiem piedod īpašu...
Nepieciešams:
Marinādei:
...Dārzeņus un garšaugus šajā receptē var variēt...
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Gatavojot folijā, zivs parasti sanāk garda. Turklāt...
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Lasis ir zivs, kas nekad neapnīk. Vajag...
Vidusjūras tautu virtuvē dorada ir viena no...
Zivs sālī ir visvienkāršāk pagatavojamais ēdiens –...
Ierastās cūkgaļas vietā vasarā noteikti jāpagatavo zivju...
Skaidrs, ka ikdienā zivis ēdam pārāk maz....
Lasis ir gana populāra zivs. To var...
Zivis es ēdu biežāk nekā gaļu un...
Ārkārtīgi vienkārši pagatavojams, bet tajā paša laikā...
Kartupeļu gatavošanas veidi ir ļoti dažādi. Šis...
Zivs ir unikāls ēdiens ar to, ka...
Tad, kad klasiski grilēts vai cepts lasis...
Katru reizi ar lielu prieku izmēģinu dažādus...
Lasi var gatavot ļoti dažādi, tajā skaitā...
Nepieciešams:
Ēdiena pagatavošanai nepieciešamais laiks ir tikai 40...
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams
Mīklai:
Asarus var pagatavot dažādi – gan cept...
Daudziem ir tradīcija, sagaidot Jauno gadu, gatavot...
Reņģes ir Latvijā iecienītas zivis, kuras var...
Nepieciešams:
Vienkārši uz pannas cepta zivs ir ierastākais...
Nepieciešams:
Salakas jeb Baltijas piraijas, kā zobu dēļ...
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Kurš gan spēj atteikties no sulīga, lieliski...
Šis ir izcili gards tvaicētas zivs ēdiens....
Dažreiz neko vairāk par krēmīgu mērci un...
Nepieciešams:
Kas var būt labāks par paša noķertu...
Karpa ir viena no populārākajām zivīm mūsu...
Atceros, ka bērnībā tas bija viens no...
Šo recepti esmu iemācījusies no savas mammas,...
Ļoti ātri un vienkārši pagatavojams ēdiens, un...
Nepieciešams:
Nepieciešams:
(uz 0,8 vai 1 litra burku):
...Nepieciešams:
Doradu jeb zeltaino jūras karūsu pilda ar...
Saka, latvieši esot reņģēdāji, un tur nav...
Cepta bute ir ļoti garšīga, taču šoreiz...
Ilgi gatavot? Stundām marinēt? Nē! Šoreiz ātrā...
Avīzē ietīta cepta siļķe savulaik bijusi ļoti...
Dažu Eiropas tautu virtuves leksikā plānās pankūkas...
Fritēta zivs ar ceptiem kartupeļiem ir viens...
Franču virtuvē terīne ir ne tikai ovāls...
Nepieciešams:
Smilšu mīklai:
Jo tuvāk nāk pavasaris, jo vairāk gribas...
Nepieciešams: