Jaunajā «Mājas Virtuvē» divreiz vairāk lielisku recepšu un gatavošanas padomu! Janvāra−februāra numurā lasiet:

  • vilinošas «ātrās receptes» vakariņām un citām ēdienreizēm,
  • kā labiekārtot virtuvi, lai tā jaunajā gadā būtu kā jauna,
  • 8 lielisku zupu receptes atslodzei un sātam,
  • kā nopirkt sev vispiemērotāko katlu, jo – nelāgā traukā labs ēdiens nesanāks,
  • par kartupeļu biezputru franču gaumē un kartupeļu daiviņām lauku stilā,
  • 6 gardus veidus putnu gaļas pagatavošanai,
  • kā sagatavot izcilu ķiploku maizi,
  • par austrāliešu nacionālo kārumu − lamingtoniem,
  • ekselentu biskvīta pankūku recepti,
  • kā bez lielas piepūles eleganti noformēt torti.

Šīs un vēl daudz citu recepšu atradīsit žurnāla jaunākajā numurā!

Jaunais «Mājas Virtuves Speciālizlaidums» «Sātīgas receptes pārgājieniem» piedāvā lielisku ieteikumu, kā gardi un skaisti sagatavot ēdienu līdzi ņemšanai azaidam pārgājiena laikā.

Izdevumā lasiet:

  • par gardiem salātiem ievietošanai burciņās,
  • kā pagatavot eksotiskas uzkodas – japāņu rīsu bumbiņas un suši maizītes,
  • par netradicionālām sviestmaizēm un tradicionālām karstmaizēm,
  • ar kādu sātīgu pildījumu pildīt bageti un čabatu,
  • par izciliem vrapiem ar tīģergarnelēm un vistas salātiem ar mango mērci,
  • par dažādiem tortiljas, burito un lavaša pildīšanas veidiem,
  • kā lieliskus un līdzi ņemšanai piemērotus veģetāros plācenīšus pagatavot no turku zirņiem,
  • par ekselentām mīklas uzkodu rozītēm ar sāļo un ar saldo pildījumu,
  • kā pagatavot ekstravagantas olu ruletes un sāļo strūdeli,
  • par veselīgām biezpiena bumbiņām, kēksiņiem un radziņiem,
  • par neparastu maizi ar banāniem vai ķirbjiem, par riekstu kūkām un citiem kārdinošiem našķiem,
  • kādus dzērienus liet termosā, lai baudītu brīvā dabā.

Šīs un vēl daudz citu recepšu atradīsit žurnāla jaunākajā speciālizdevumā!

 

Iepriekšējie