Jaunais «Mājas Virtuves Speciālizlaidums» «Sātīgas receptes pārgājieniem» piedāvā lielisku ieteikumu, kā gardi un skaisti sagatavot ēdienu līdzi ņemšanai azaidam pārgājiena laikā.
Izdevumā lasiet:
- par gardiem salātiem ievietošanai burciņās,
- kā pagatavot eksotiskas uzkodas – japāņu rīsu bumbiņas un suši maizītes,
- par netradicionālām sviestmaizēm un tradicionālām karstmaizēm,
- ar kādu sātīgu pildījumu pildīt bageti un čabatu,
- par izciliem vrapiem ar tīģergarnelēm un vistas salātiem ar mango mērci,
- par dažādiem tortiljas, burito un lavaša pildīšanas veidiem,
- kā lieliskus un līdzi ņemšanai piemērotus veģetāros plācenīšus pagatavot no turku zirņiem,
- par ekselentām mīklas uzkodu rozītēm ar sāļo un ar saldo pildījumu,
- kā pagatavot ekstravagantas olu ruletes un sāļo strūdeli,
- par veselīgām biezpiena bumbiņām, kēksiņiem un radziņiem,
- par neparastu maizi ar banāniem vai ķirbjiem, par riekstu kūkām un citiem kārdinošiem našķiem,
- kādus dzērienus liet termosā, lai baudītu brīvā dabā.
Šīs un vēl daudz citu recepšu atradīsit žurnāla jaunākajā speciālizdevumā!