
Rabarberu etiķis 
Šādi pagatavotam etiķim ir maiga garša, tas...
Šādi pagatavotam etiķim ir maiga garša, tas...
Ingvers piešķir ievārījumam vieglu pikantumu. Savukārt vaniļas...
Nepieciešams:
Rabarberu skābumu un cukura saldumu lieliski papildina...
Dilles ir viena no visvairāk lietotākajām piedevām...
Tkemali ir fantastisks gruzīnu «kečups» no plūmēm,...
Ķirbju sezonā vērtīgi pagatavot biezeni, ko var...
Pīlādžu ogas ir ļoti vērtīgas – satur...
Daudziem garšo mazsālīti gurķi, taču ne mazāk...
Kabaču ikri, baklažānu ikri un... arī tomātu...
Piparmētru liķieris ir daudz vienkāršāk pagatavojams par...
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Citronu sulā marinēti gurķīši labi sader ar...
Šādi gatavoti gurķi ilgai uzglabāšanai nav paredzēti,...
Nepieciešams:
Ziemā rabarberu sulu var izmantot dzērienu vai...
Ziemā šo skābeno ievārījumu lieto pie pankūkām...
Nepieciešams:
Ziemas sezonā būsit apmierināti ar tām dažām...
Ja plūmju krājumu ir tā pavairāk, kompota...
Tā nebūtu godam pavadīta vasaras izskaņa un...
Īstena vasaras garša burciņā! Nekad nav par...
Nepieciešams:
Ar visdažādāko ievārījumu...
Mūsu dārzos ir ieaudzēti dažnedažādi augi, kas...
Tuvojas rudens, pēc tam – ziemas sniegi....
Laiks tikt galā ar pērnajiem ķirbjiem! Protams,...
Ērkšķogas ir vienas no tām ogām, kuras...
Mazsālīti gurķīši ir brīnišķīga uzkoda karstajās vasaras...
Viens no pirmajiem lapu dārzeņiem, kas Latvijā...
Kubaņas mērce ir mājās gatavots...