Ar dārzeņiem un sieru pildīta vistas fileja 
Nepieciešams:
- 2 vistas filejas,
- labi kūstošs...
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Vistas karbonāde austrāliešu gaumē jeb vistas parma...
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Ir ēdiena receptes, un ir Recepte... Šoreiz...
Kraukšķīgā medus vista līdzinās austrumnieku gatavotajai –...
Boloņas mērce ir klasiska itāliešu maltās gaļas...
Nepieciešams:
Šī sāļā rulete ne vien greznos svētku...
Nepieciešams (16 burgeriem)
Mīklai:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
400 g liellopu gaļas filejas,
250...
Šajā ēdienā apvienojas sāļais un saldais, tas...
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Pamatnei:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Šī ir neierasta recepte, jo pirmkārt tu...
Šī recepte nāk no viena austrāliešu kulinārijas...
Lai gan lielāko daļu mērču un marinādes...
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams (6 porcijām):
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Vārds «dolma» ir kopējs vairākām tjurku tautām...
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Šajā ēdienā ar dārzeņu pievienošanu var variēt...
Nepieciešams (4 porcijām):
Nepieciešams (4 porcijām):
Nepieciešams (4–6 porcijām):
Nepieciešams:
Nepieciešams (4 porcijām):
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams (4 personām):
Nepieciešams:
Svētku ēdiens vienā traukā. To var arī...
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Rulete ar žāvētiem augļiem ir kulinārijas klasika,...
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams (4 porcijām):
Nepieciešams (4 porcijām):
Nepieciešams:
Ko darīt, ja dvēsele sāk kaukt pēc...
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams (5 l katlam):
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams
Burgeriem:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Grila sezonai noteikti noderēs šis vienkārši pagatavojamais...
Šī ēdiena pagatavošana gan prasīs vairāk laika,...
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Pagatavošanas pamatmetode – paņem cepamā papīra loksni...
Pagatavošanas pamatmetode – paņem cepamā papīra loksni...
Pagatavošanas pamatmetode – paņem cepamā papīra loksni...
Pagatavošanas pamatmetode – paņem cepamā papīra loksni...
Nepieciešams:
Nepieciešams (4 porcijas):
Šajā receptē var izmantot gaļu pēc saviem...
Sulīgas, kraukšķīgu ādiņu, viegli pagatavojamas un neticami...
Brīvdienu vēderpriekiem piestāv ribiņas – to ēšana...
Svētku cepetis var būt arī vesela, krāsnī...
Un tomēr, nekas nav gardāks par mājās...
Šī recepte atšķiras ar to, ka pēc...
Kad gaidāmi svētki, piemēram, Mārtiņdiena, svētku galdam...
Pusdienas vai vakariņas, vistas filejas būs kompromiss,...
Šis ēdiens sasildīs drēgnos rudens vakaros un...
Liellopu gaļas veltnīšus mēdz pildīt ar visadādākajām...
Tā ir viegli pagatavojama maltīte, kas jo...
Nepieciešams:
Gaļa ar āboliem ir lielisks salikums, lai...
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Lai arī šī ēdiena pagatavošana ir laikietilpīga,...
Svētkos piedien arī ēst vistas spārniņus, kas...
Tiem, kas Ziemassvētku galdu vēlas servēt ne...
Ar kotletēm, šķiet, nevienu vairs nepārsteigs, taču...
Svētkiem piestāv apelsīnu un krustnagliņu aromāts, saldi...
Vistas gaļas cienītājiem īstena bauda būs cepetis...
Svētku maltītē bez sulīga gaļas gabala neiztikt,...
Pildītas paprikas ir klasisks ēdiens, kas dažkārt...
Šis ir vienkārši pagatavojams un garšīgs liellopu...
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Ēdiena pagatavošanai nepieciešamais laiks ir 35 minūtes.
...Nepieciešams:
Nepieciešams:
Viens no Gruzijas virtuves pazīstamākajiem ēdieniem, vienkārši...
Pīle ir visai kaprīzs produkts – mēdz...
Pasaulē šo ēdienu pazīst ar spāņu nosaukumu...
Nepieciešams:
Nepieciešams:
4 porcijas
Ruletei:
Ir dietologi, kuri kartupeļus kombinācijā ar gaļu...
Gardi pildīti vistas šķiņķīši iederēsies gan ikdienas...
Bieži vistas fileja sanāk sausa, taču šīs...
Pagatavosim maltās gaļas ligzdiņas, pildītas ar biezpiena...
Nepieciešams:
Ir daudz ēdienu, kas «restorānā garšo», bet...
Šķiet, ka cūkgaļa un jāņogas ir nesavienojama...
Nepieciešams:
Cepetim vislabāk ņemt kakla karbonādi, aču der...
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Gardēži augstu vērtē līdz 8 nedēļu vecumam...
Iedomājoties vien par sulīgiem, labi izcepties un...
Vista ir populārākā izvēle šašlika meistarošanā, un...
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
No pelmeņu vai vareņiku gatavošanas esat izvairījušies,...
Vistas fileja noteikti ir viens no ikdienā...
Saldi skābā un sulīgā marinādē gatavoti vistas...
Nepieciešams:
Sālītu speķi sagatavo nedaudz citādāk nekā gaļu....
Ļoti garšīgas sanāk kūpinātas gaļas ruletes. Izmantojot...
Visas vistas spārniņu marinādes ir paredzētas 600–800...
Atceros, ka bērnībā tas bija viens no...
Ar gailenēm pildīta liellopu gaļa ir sena...
Pagatavosim ļoti maigas teļa gaļas kotletes ar...
Nepieciešams:
Sasmalcina no mizām notīrītus sīpolus un ķiplokus,...
4–5 ķiploku daiviņas saspiež, pievieno 50 g...
Ja lielā steigā jāsagatavo šašlikam gaļa, kura...
2–3 kg vistas gaļas sagriež šašlika gabaliņos,...
Alus marināde
2,5 kg cūkgaļas sadala šašlika...
Ēdienu pasniedz ar tzaciki mērci un zaļumiem.
...Ēdienu pasniedz ar krēmīgu svaiga bazilika mērci,...
Ēdienu pasniedz ar «BBQ» mērci, svaigu zaļumu...
Nepieciešams:
Kā man patīk gatavot ēdienu cepeškrāsnī! Ar...
Šašliks parasti ir gaļas baudīšanas pasākums, kur...
Šim ēdienam iedvesmu smēlos kādā uzbeku restorānā,...
Cālis tabakā ir padomju laiku kafejnīcu un...
Daudziem cilvēkiem garšo vistas gaļas ēdieni –...
Nepieciešams:
Lai savu pavasara un vasaras ēdienkārti padarītu...
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Zem šī smalkā nosaukuma – kannelloni, itāliski...
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Lai arī gaļas ēdienus negatavoju ļoti bieži,...