Cepti vistu šķiņķīši ar čili un vīnogām
Nepieciešams
- 8–10 vistu šķiņķīši
- 800 g vidēju kartupeļu
- 6–8...
Nepieciešams
Ārkārtīgi vienkārši gatavojams ēdiens, bet rezultāts ir tiešām neikdienišķs –...
Nepieciešams:
Nepieciešams
Nepieciešams
Nepieciešams
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nekad nebiju gatavojusi jēra kotletes, bet, ja jau gaļa stāv...
Sulīgas, kraukšķīgu ādiņu, viegli pagatavojamas un neticami gardas vistiņas!
Nepieciešams:
...Nepieciešams
Pavāra ieteikums:
Šo gardo gaļas ēdienu var gatavot ne vien no cūkgaļas...
Nepieciešams:
Vistas gaļa ir iecienīta un viena no visvairāk lietotajām. Viens...
Nepieciešams
Nepieciešams
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Ļoti vienkārši pagatavojams cepetis. Vistu pirms cepšanas var gan marinēt,...
Nepieciešams:
Marinādei:
Nepieciešams:
Steiks ir gaļas gatavošanas augstākā pilotāža – tīra gaļas garšu...
Nepieciešams:
Oriģinālās receptes autore ir britu pavārgrāmatu rakstniece, televīzijas šovu pavāre...
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Vistas karbonāde austrāliešu gaumē jeb vistas parma ir viens no...
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Marinādei:
Nepieciešams:
Marinādei:
Ir ēdiena receptes, un ir Recepte... Šoreiz publiskoju dzimtas recepti,...
Kraukšķīgā medus vista līdzinās austrumnieku gatavotajai – ar tādu atšķirību,...
Boloņas mērce ir klasiska itāliešu maltās gaļas mērce. To Itālijā...
Nepieciešams:
Šī sāļā rulete ne vien greznos svētku galdu, bet arī...
Nepieciešams (16 burgeriem)
Mīklai:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
400 g liellopu gaļas filejas,
250 g brokoļu,
2...
Šajā ēdienā apvienojas sāļais un saldais, tas ir vienkārši pagatavojams...
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Pamatnei:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Šī ir neierasta recepte, jo pirmkārt tu sāc ar karameles...
Šī recepte nāk no viena austrāliešu kulinārijas žurnāla «Donna Hay»,...
Lai gan lielāko daļu mērču un marinādes es gatavoju pati,...
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams (6 porcijām):
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Vārds «dolma» ir kopējs vairākām tjurku tautām (Krimas tatāriem, turkiem,...
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Šajā ēdienā ar dārzeņu pievienošanu var variēt – tam piestāvēs...
Nepieciešams (4 porcijām):
Marinādei:
...Nepieciešams (4 porcijām):
Nepieciešams (4–6 porcijām):
Nepieciešams:
Nepieciešams (4 porcijām):
Marinādei:
...Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams (4 personām):
Nepieciešams:
Svētku ēdiens vienā traukā. To var arī dažādot – vista...
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Marinādei:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Marinādei:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Rulete ar žāvētiem augļiem ir kulinārijas klasika, taču tās pildījumā...
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Marinādei:
Nepieciešams:
Nepieciešams (4 porcijām):
Marinādei:
...Nepieciešams (4 porcijām):
Nepieciešams:
Ko darīt, ja dvēsele sāk kaukt pēc kārtīgām gaļas kotletēm?...
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams (5 l katlam):
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams
Burgeriem:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Grila sezonai noteikti noderēs šis vienkārši pagatavojamais ēdiens. Bet, kamēr...
Šī ēdiena pagatavošana gan prasīs vairāk laika, tomēr rezultāts neliks...
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Pagatavošanas pamatmetode – paņem cepamā papīra loksni (tik lielu, lai...
Pagatavošanas pamatmetode – paņem cepamā papīra loksni (tik lielu, lai...
Pagatavošanas pamatmetode – paņem cepamā papīra loksni (tik lielu, lai...
Pagatavošanas pamatmetode – paņem cepamā papīra loksni (tik lielu, lai...
Nepieciešams:
Nepieciešams (4 porcijas):
Šajā receptē var izmantot gaļu pēc saviem ieskatiem – vienlīdz...
Sulīgas, kraukšķīgu ādiņu, viegli pagatavojamas un neticami gardas vistas krūtiņas!
...Brīvdienu vēderpriekiem piestāv ribiņas – to ēšana prasīs ilgu skrubināšanos,...
Svētku cepetis var būt arī vesela, krāsnī cepta vista. Un,...
Un tomēr, nekas nav gardāks par mājās ceptām kotletēm. Kad...
Šī recepte atšķiras ar to, ka pēc cepšanas gaļa no...
Kad gaidāmi svētki, piemēram, Mārtiņdiena, svētku galdam nav nekā piemērotāka...
Pusdienas vai vakariņas, vistas filejas būs kompromiss, lai ātri un...
Šis ēdiens sasildīs drēgnos rudens vakaros un sātīgi pabaros izsalkušos.
...Liellopu gaļas veltnīšus mēdz pildīt ar visadādākajām lietām
Nepieciešams:
Tā ir viegli pagatavojama maltīte, kas jo īpaši garda rudenī,...
Nepieciešams:
Gaļa ar āboliem ir lielisks salikums, lai jo īpaši baudītu,...
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Lai arī šī ēdiena pagatavošana ir laikietilpīga, pats process ir...
Svētkos piedien arī ēst vistas spārniņus, kas jo īpaši labi...
Tiem, kas Ziemassvētku galdu vēlas servēt ne tik tradicionāli, noteikti...
Ar kotletēm, šķiet, nevienu vairs nepārsteigs, taču ar nelielām maltās...
Svētkiem piestāv apelsīnu un krustnagliņu aromāts, saldi kraukšķīga garoziņa, sulīga...
Vistas gaļas cienītājiem īstena bauda būs cepetis ar āboliem un...
Svētku maltītē bez sulīga gaļas gabala neiztikt, un šī recepte...
Pildītas paprikas ir klasisks ēdiens, kas dažkārt līdzīgi grūbām tiek...
Šis ir vienkārši pagatavojams un garšīgs liellopu gaļas un burkānu...
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Ēdiena pagatavošanai nepieciešamais laiks ir 35 minūtes.
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Viens no Gruzijas virtuves pazīstamākajiem ēdieniem, vienkārši un ātri pagatavojams....
Pīle ir visai kaprīzs produkts – mēdz sanākt te par...
Pasaulē šo ēdienu pazīst ar spāņu nosaukumu «Chilli con carne»,...
Nepieciešams:
Nepieciešams:
4 porcijas
Ruletei:
Ir dietologi, kuri kartupeļus kombinācijā ar gaļu uzskata par visai...
Gardi pildīti vistas šķiņķīši iederēsies gan ikdienas ēdienreizēs, gan arī...
Bieži vistas fileja sanāk sausa, taču šīs vistas bumbiņas ir...
Pagatavosim maltās gaļas ligzdiņas, pildītas ar biezpiena un siera pildījumu....
Nepieciešams:
Ir daudz ēdienu, kas «restorānā garšo», bet mājās nesanāk –...
Šķiet, ka cūkgaļa un jāņogas ir nesavienojama kombinācija, bet tie,...
Nepieciešams:
Cepetim vislabāk ņemt kakla karbonādi, aču der arī šķiņķis vai...
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Gardēži augstu vērtē līdz 8 nedēļu vecumam nokautu piena jēru...
Iedomājoties vien par sulīgiem, labi izcepties un gardā marinādē ievilkušamies...
Vista ir populārākā izvēle šašlika meistarošanā, un ne velti. Viegli...
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
No pelmeņu vai vareņiku gatavošanas esat izvairījušies, jo cepti tie...
Vistas fileja noteikti ir viens no ikdienā biežāk gatavotajiem ēdieniem,...
Saldi skābā un sulīgā marinādē gatavoti vistas stilbiņi – kas...
Nepieciešams:
Sālītu speķi sagatavo nedaudz citādāk nekā gaļu. Es tos kūpinu...
Ļoti garšīgas sanāk kūpinātas gaļas ruletes. Izmantojot dažādas garšvielas, tām...
Visas vistas spārniņu marinādes ir paredzētas 600–800 g vistas spārniņu....
Atceros, ka bērnībā tas bija viens no maniem mīļākajiem ēdieniem,...
Ar gailenēm pildīta liellopu gaļa ir sena franču recepte, un...
Pagatavosim ļoti maigas teļa gaļas kotletes ar kraukšķīgu, zeltaini brūnu...
Nepieciešams:
Sasmalcina no mizām notīrītus sīpolus un ķiplokus, pirmos ņemot 2–3...
4–5 ķiploku daiviņas saspiež, pievieno 50 g samaltu riekstu (mandeles,...
Ja lielā steigā jāsagatavo šašlikam gaļa, kura ir sasaldēta, ātri...
2–3 kg vistas gaļas sagriež šašlika gabaliņos, sakapā 4–5 sīpolus....
Alus marināde
2,5 kg cūkgaļas sadala šašlika gabaliņos, sagriež plānos...
Ēdienu pasniedz ar tzaciki mērci un zaļumiem.
Nepieciešams:
Ēdienu pasniedz ar krēmīgu svaiga bazilika mērci, zaļumiem un redīsiem.
...Ēdienu pasniedz ar «BBQ» mērci, svaigu zaļumu salsu un japāņu...
Nepieciešams:
Kā man patīk gatavot ēdienu cepeškrāsnī! Ar nelielu laika ieguldījumu...
Šašliks parasti ir gaļas baudīšanas pasākums, kur deg uguns un...
Šim ēdienam iedvesmu smēlos kādā uzbeku restorānā, kur tā nosaukums...
Cālis tabakā ir padomju laiku kafejnīcu un restorānu kulta ēdiens....
Daudziem cilvēkiem garšo vistas gaļas ēdieni – spārniņi, kājiņas u.c....
Nepieciešams:
Lai savu pavasara un vasaras ēdienkārti padarītu sulīgāku, kombinējiet eļļu...
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Zem šī smalkā nosaukuma – kannelloni, itāliski cannelloni – patiesībā...
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Lai arī gaļas ēdienus negatavoju ļoti bieži, taču tad, kad...