Iebiezinātā piena kārbas vārīšana Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nereti tortēm, kūciņām un dažādos desertos izmanto vārītu iebiezināto pienu. Lūk, kas par to jāzina:

  • Noder tikai kārbas ar tādu pienu, kurš iebiezināts kopā ar cukuru. Turklāt nav vēlamas nekādas citas sastāvdaļas.
  • Vāra apmēram 2 stundas, skatoties, lai ūdens ar joni neburbuļotu.
  • Kārbu, protams, neatver, un vārīšanas laikā tai pilnībā jāatrodas ūdenī. Ja nepieciešams, katlā pielej klāt karstu ūdeni.
  • Pēc vārīšanas kārbu atstāj, lai tā atdziest ūdenī, kurā vārījusies. Procesu nedrīkst paātrināt, pielejot aukstu ūdeni.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļas Konditora padomi

Piena želeja

3/4 ēdamkarotes želatīna, 1/2 glāze vārīta, atdzesēta...