Piena želeja Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:
  • 3/4 ēdamkarotes želatīna,
  • 1/2 glāze vārīta, atdzesēta ūdens – želatīna uzbriedināšanai,
  • 0,5 litri piena,
  • 3 ēdamkarotes cukura,
  • 1 tējkarote vaniļas cukura.

Gatavošana:

1

Želatīnu ieber ūdenī un ļauj tam 2 stundas uzbriest.

2

Pienu ielej katliņā, pieliek cukuru, liek uz lēnas uguns, maisot uzvāra un tad noņem no pavarda.

3

Karstam pienam pievieno uzbriedušo želatīnu, rūpīgi visu izmaisa, lai želatīns izšķīstu. Nedaudz padzesē, pievieno vaniļas cukuru, izmaisa. Visu izkāš caur sietu, tad salej formiņās un ievieto ledusskapī, lai sastingst.

4

Pasniedz ar kādu salo mērci, ķīseli vai ievārījumu.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļas Konditora padomi

Piena želeja

3/4 ēdamkarotes želatīna, 1/2 glāze vārīta, atdzesēta...