Mājās gatavota šokolāde Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • 5 ēdamkarotes kakao,
  • 7 ēdamkarotes cukura,
  • 5 ēdamkarotes piena,
  • 50 g sviesta,
  • 1 ēdamkarote miltu,
  • 1 tējkarote sasmalcinātu ciedru riekstu vai kādu citu riekstu,
  • forma ledus kubiņu saldēšanai.

Gatavošana:

1

Nelielā katliņā sajauc kakao ar cukuru un pienu, liek uz pavarda un apmaisot uzvāra.

2

Verdošā masā ieliek sviestu un izmaisa.

3

Pēc tam iesijā miltus, vienlaicīgi kuļot ar putojamo slotiņu un atkal uzkarsē. Tiklīdz milti ir izšķīduši masā, katlu noņem no uguns un ļauj atdzist.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļas Konditora padomi

Piena želeja

3/4 ēdamkarotes želatīna, 1/2 glāze vārīta, atdzesēta...