Mājas vafeles Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • 4 olas,
  • 150–250 g cukura (kā kurš vēlas salduma ziņā),
  • 150 g sviesta,
  • 1–2 tējkarotes cepamā pulvera,
  • ap 300 g miltu,
  • 200–250 ml piena,
  • citrona miziņa,
  • 1 paciņa vaniļas cukura.

Gatavošana:

1

Sakuļ olas kopā ar cukuru, uzreiz pievieno arī vaniļas cukuru (tā kā es pievienoju 4 ēdamkarotes cukura, tad lieku 2 paciņas vaniļas cukura).

2

Uz nelielas uguns izkausē sviestu, atdzesētu sviestu pielej klāt sakultajām olām. Pievieno pienu un sakuļ.

3

Lēnām ber klāt miltus, uzreiz ar miltiem pievieno cepamo pulveri. Lai nebūtu kunkuļu, puto ar mikseri. Beigās ierīvē citronu miziņu (es parasti rīvēju visu, bet katrs vadās pēc savām garšas sajūtām).

4

Lej pannā un cep, kamēr zeltainas (es cepu sirsniņpannā).

1 kometāri

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Valentīndiena, Ziemassvētki, Deserti, Konfektes, eklēri, vafeles

Maršmelovi

Maršmelovi I Nepieciešams: 3 olu baltumi, šķipsna...