Skābā krējuma kūka ar āboliem Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams

  • 200 g mannas
  • 200 g skābā krējuma
  • 200 g miltu
  • 2 tējkarotes cepamā pulvera
  • 100 g kausēta sviesta
  • 180 g cukura
  • 3 olas
  • glāze svaigu ābolu (sagriezti mazos gabaliņos)

Gatavošana:

1

Mannu samaisa ar krējumu un atstāj pusstundu, lai uzbriest. Ābolus nomazgā un sagriež mazos gabaliņos.

2

Uzbriedinātajai mannas masai pievieno kausēto sviestu, ābolus un samaisa.

3

Olas ar cukuru saputo gaisīgā masā, pievieno mannas un krējuma masai un samaisa.

4

Miltus sajauc ar cepamo pulveri, iesijā jau sagatavotajā masā un visu samaisa mīklā.

5

Ietauko cepamo formu, pārkaisa ar mannu un lej mīklu. Ievieto līdz 180 °C temperatūrai sakarsētā cepeškrāsnī un cep apmēram 40 minūtes.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Svētki, Valentīndiena, Lieldienas, Ziemassvētki, Deserti, Tortes, kūkas, pīrāgi