Eņģeļu kūka amerikāņu gaumē
Nepieciešams:
9 olu baltumi,
220 g cukura...
Nepieciešams:
Pildījumam:
Mīkstam sviestam pievieno pūdercukuru un saputo. Pievieno olu, vaniļas cukuru, samaisa.
Miltus sajauc ar cepamo pulveri, kukurūzas cieti, iesijā sviesta masā, samīca mīklu, ietin pārtikas plēvē un liek uz 30 minūtēm ledusskapī.
Atdzesēto mīklu izrullē, apmēram 5−6 milimetru biezumā. Ar formiņu spiež aplīšus.
Cepamajā plātī ieklāj cepampapīru un izvieto cepumus. Ievieto līdz 180 °C temperatūrai sakarsētā cepeškrāsnī un cep apmēram 12−15 minūtes.
Izceptos cepumus atdzesē, iesmērē iebiezināto pienu, apkaisa ar drupinātiem riekstiem un savieno pa pāriem.