
Baltvīna krēma tarte ar avenēm 
Nepieciešams
Pamatnei
120 g mīksta sviesta
50...
Nepieciešams:
Pildījumam:
Mīkstam sviestam pievieno pūdercukuru un saputo. Pievieno olu, vaniļas cukuru, samaisa.
Miltus sajauc ar cepamo pulveri, kukurūzas cieti, iesijā sviesta masā, samīca mīklu, ietin pārtikas plēvē un liek uz 30 minūtēm ledusskapī.
Atdzesēto mīklu izrullē, apmēram 5−6 milimetru biezumā. Ar formiņu spiež aplīšus.
Cepamajā plātī ieklāj cepampapīru un izvieto cepumus. Ievieto līdz 180 °C temperatūrai sakarsētā cepeškrāsnī un cep apmēram 12−15 minūtes.
Izceptos cepumus atdzesē, iesmērē iebiezināto pienu, apkaisa ar drupinātiem riekstiem un savieno pa pāriem.