Baltumus puto vismaz 5 minūtes. Masai vajadzētu būt ļoti blīvai, gandrīz spīdīgai, kas labi saglabā formu. Saputotajiem olu baltumiem pievieno ar cukuru saputotos dzeltenumus, ar karoti viegli samaisa. Tagad bļodā iesijā miltus un cepamo pulveri. Sijāšanu nevajadzētu ignorēt, jo pretējā gadījumā rulete neizdosies maiga un gaisīga. Lēnām izmaisa mīklu. Cepešpannu izklāj ar cepamo papīru un ar karoti vienmērīgi izklāj mīklu pa cepešpannas virsmu. Cepešpannu ievieto karstā cepeškrāsnī un mīklu cep 10–12 minūtes. Necepiet ilgāk, jo biskvīts kļūs sauss un griežot saplīsīs. Uz galda izklāj vēl vienu cepamo papīru, pārkaisa to ar cukuru un apgriež uz tā biskvītu otrādi. Biskvītu sarullē, jo atdzisis tas vairs nerullējas. Ja nevēlaties gatavot krēmu, tad to var lieliski papildināt ar kādu skābenu ievārījumu.