Nepieciešams
Pamatnei
Krēmam
Sviestu samaisa viendabīgā masā. Tad pa vienam pēc kārtas iemaisa – pūdercukuru ar vaniļas cukuru, mandeļu miltus, ar sāls šķipsnu sakultu olu un visbeidzot miltus. Mīklu maisa tikai tik ilgi, līdz milti ir pilnībā iejaukušies, lai mīkla pēc cepšanas nepaliktu cieta. Mīklu saveļ bumbā, ietin pārtikas plēvē un ievieto nostāvēties ledusskapī vismaz 2 stundas. Jo ilgāk mīkla nostāvēs ledusskapī, jo vieglāk to būs izrullēt.
Mīklu izrullē, ieklāj veidnē (23–25 cm diametrā), izlīdzina un izveido aptuveni 2–3 cm augstas maliņas. Dibenu sadursta ar dakšiņu un veidni uz stundu novieto iestāvēties ledusskapī.
Pirms cepšanas pamatni nedaudz noslogo, formā virs mīklas ieklājot cepamo papīru un virs tā uzberot pupas vai ko tamlīdzīgu, lai mīkla cepoties neveido gaisa burbuļus. Ievieto līdz 190 °C temperatūrai sakarsētā cepeškrāsnī un cep aptuveni 20 minūtes, tad cepamo papīru ar visu balastu no formas izņem un turpina cepšanu, līdz pamatne iegūst zeltainu krāsu. Pēc tam izņem no cepeškrāsns un ļauj atdzist.
Krēmam katliņā sajauc kopā miltus ar cukuru, vaniļu un apelsīna miziņu. Pievieno olu dzeltenumus un nedaudz piena. Samaisa, līdz izveidojas viendabīga masa. Pievieno atlikušo pienu un vīnu. Masu liek sildīties, nepārtraukti maisot, kamēr izveidojas krēms. Krēmu ielej atdzesētajā pamatnē un pārber ar avenēm.
Ievieto līdz 180 °C temperatūrai sakarsētā cepeškrāsnī un cep 25–30 minūtes, līdz pildījums ir sabiezējis (atdziestot pildījums sabiezēs vēl vairāk). Var pasniegt siltu vai pilnībā atdzesētu.