Sarkano ābolu štrūdele
Nepieciešams
1 iepakojums (400 g) kārtainās bezrauga...
Nepieciešams
Pamatnei
Pildījumam
Pasniegšanai
Cepumus sablendē, samīca ar sviestu, masu ieklāj kūkas formā ar noņemamu malu.
Sakuļ olu dzeltenumus un olu ar cukuru. Pievieno abu veidu sierus, krējumu un viegli sakuļ. Pievieno citrona miziņu un sulu, iemaisa un lej formā virs cepumu kārtas.
Pārklāj ar foliju, ievieto līdz 150 °C temperatūrai sakarsētā cepeškrāsnī ventilatora režīmā. Cep 45 minūtes, tad noņem foliju un cep vēl 15 minūtes.
Izņem no krāsns, pārklāj ar foliju un ļauj atdzist. Kad kūka atdzisusi, noņem formas malu. Pirms pasniegšanas dekorē ar svaigām ogām.