Siera kūka ar divu veidu sieriem Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams

Pamatnei

  • 2 paciņas cepumu «Selga»
  • 150 g mīksta sviesta

Pildījumam

  • 3 olu dzeltenumi
  • 1 ola
  • 100 g pūdercukura
  • 250 g maskarpones siera
  • 500 g Filadelfijas siera
  • 2 ēdamkarotes skāba krējuma
  • puse citrona (norīvēta miziņa, izspiesta sula)

Pasniegšanai

  • ogas pēc izvēles (mellenes, zemenes, avenes)

Gatavošana:

1

Cepumus sablendē, samīca ar sviestu, masu ieklāj kūkas formā ar noņemamu malu.

2

Sakuļ olu dzeltenumus un olu ar cukuru. Pievieno abu veidu sierus, krējumu un viegli sakuļ. Pievieno citrona miziņu un sulu, iemaisa un lej formā virs cepumu kārtas.

3

Pārklāj ar foliju, ievieto līdz 150 °C temperatūrai sakarsētā cepeškrāsnī ventilatora režīmā. Cep 45 minūtes, tad noņem foliju un cep vēl 15 minūtes.

4

Izņem no krāsns, pārklāj ar foliju un ļauj atdzist. Kad kūka atdzisusi, noņem formas malu. Pirms pasniegšanas dekorē ar svaigām ogām.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Svētki, Valentīndiena, Lieldienas, Ziemassvētki, Deserti, Tortes, kūkas, pīrāgi