Nutellas siera kūka bez cepšanas Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams

  • 450 g svaigā krēmsiera (istabas temperatūrā)
  • burciņa «Nutella» krēma (istabas temperatūrā)
  • 300 g šokolādes smilšu cepumu
  • 100 g cukura
  • 1 nepilna glāze sasmalcinātu un apceptu lazdu riekstu
  • 5 ēdamkarotes mīksta sviesta
  • nedaudz izkausētas šokolādes dekoram

Gatavošana:

1

Blenderī liek cepumus, sviestu, 1 ēdamkaroti «Nutellas» krēma, riekstus un visu sablendē. Masu ievieto cepamajā formā (~23 cm diametrs), izlīdzina, pieblietē ar karoti un ievieto ledusskapī, lai atdziest.

2

Krēmsieru sakuļ kopā ar cukuru, līdz izveidojas viendabīga masa. Tad pievieno atlikušo «Nutellas» krēmu un uzputo. Ar gatavo masu pārklāj cepumu kārtu.

3

Šokolādi izkausē ūdens peldē, ievieto konditorejas maisiņā un izgrezno kūkas virspusi. Uz 4–5 stundām ievieto ledusskapī, lai atdziest un ievelkas.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Svētki, Valentīndiena, Ziemassvētki, Deserti, Tortes, kūkas, pīrāgi, Kūkas bez cepšanas