Ķirši šokolādes glazūrā Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • 600–700 g ķiršu,
  • 250 g rūgtās šokolādes,
  • 200 ml saldā krējuma,
  • 50 g sviesta.

Gatavošana:

1

Karstā ūdens peldei piemērotā traukā ierīvē šokolādi, pievieno sviestu un saldo krējumu. Tad trauku novieto virs katla ar verdošu ūdeni un maisot karsē, līdz šokolāde izkususi un maisījums kļuvis spīdīgs.

2

Uz cepamās plāts vai paplātes izklāj cepamo papīru. Ķiršus iemērc šokolādē, novieto uz cepamā papīra un atstāj, lai šokolāde sacietē.

3

Šokolādes maisījumu vēlreiz sasilda un atkārto ķiršu mērcēšanu tajā, lai glazūra būtu biezāka. Var iemērkt arī trešo reizi – tad glazūra būs pavisam bieza.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Svētki, Valentīndiena, Deserti, Augļu