Nepieciešams:
Pildījumam:
Cepumus sadrupina, sajauc ar sviestu, ievieto cepamajā formā ar noņemamu maliņu un labi pieblietē, izveidojot arī maliņas.
Pildījumam vaniļas garšas pudiņu ieber katlā, sajauc ar pusi no dotā piena daudzuma un pusi no dotā cukura daudzuma, noliek malā.
No atlikušā piena nosmeļ 1 ēdamkaroti, bet pārējo uzvāra citā katliņā, tad maisot pielej ar auksto pienu un cukuru samaisītajam vaniļas pudiņam, visu labi izmaisa. Katlu ar vaniļas pudiņa maisījumu novieto uz pavarda, maisot uzvāra un tad noņem no pavarda.
Katla saturam pievieno svaigo sieru, izmaisa, atkal novieto uz pavarda, maisot uzvāra, noņem no pavarda, noliek malā, ļauj nedaudz padzist.
Olu baltumus atdala no dzeltenumiem. Baltumus ar cukuru sakuļ stingrās putās un iecilā katla saturā, līdz iegūst viendabīgu krēmu. To pārlej kūkas pamatnei, kura atrodas cepamajā formā, un izlīdzina.
Olu dzeltenumus sakuļ ar nosmelto ēdamkaroti piena un ar otiņu pārsmērē pildījumam. Tad cepamo formu ievieto līdz 190 °C temperatūrai sakarsētā cepeškrāsnī un cep aptuveni 1 stundu.
Izņem no cepeškrāsns, noņem cepamās formas maliņas, ļauj atdzist līdz istabas temperatūrai, tad ievieto ledusskapī. Pasniedz atdzesētu.