Nostāvējušos mīklu, lai tā kļūtu elastīgāka, pirms rullēšanas var sadalīt nelielās porcijās un tās uz minūti iemērkt eļļā. Lai mīklu varētu plāni jo plāni izrullēt un pēc tam satīt, izmanto kokvilnas drānas gabalu – uz tā uzkaisa miltus un tad pēc iespējas plāni izrullē mīklu četrstūra formā. Lai malas būtu līdzenākas, tās apgriež. Vienā mīklas laukuma malā novieto pildījumu un pēc tam ar kokvilnas auduma gabala palīdzību sarullē strūdeli. Strūdeli novieto uz cepešplāts, kas izklāta ar cepampapīru, kurš nokaisīts ar rīvmaizi, apsmērē ar olu vai kausētu sviestu un liek cepties līdz 180 °C temperatūrai sakarsētā cepeškrāsnī. Cep 20–25 minūtes.