
Biezpiena pīrāgs ar plūmēm 
Plūmes un biezpiens ir brīnišķīga kombinācija. Ja šīm sastāvdaļām pievienosim maigu...
Šis deserts ir vienkāršs slāņojums, kur apvienojas saldskābie rabarberi un maigs putukrējums ar vaniļu. Lieliska izvēle pavasara un vasaras sezonā.
Nepieciešams
Rabarberu kārtai
Vaniļas krēmam
Dekoram (pēc izvēles)
Rabarberus nomizo un sagriež gabaliņos, liek katlā kopā ar cukuru un ūdeni un vāra 5–10 minūtes, pēc vēlēšanās pievieno arī kanēli vai citrona sulu. Atdzesē.
Saldo krējumu sakuļ ar cukuru un vaniļas ekstraktu, līdz iegūst vieglu krēmu.
Porciju trauciņos apakšā liek rabarberu masu, virs tās – vaniļas krēmu, pēc vēlēšanās kārtas var atkārtot un starp tām ielikt sadrupinātus cepumus. Ievieto ledusskapī vismaz 30 minūtes.
Pasniedz tāpat vai arī pirms tam pārkaisa ar kanēli, kakao vai rīvētu šokolādi.