Smiltsērkšķu krējuma kēkss Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams

  • 4 olas
  • pus glāze cukura
  • 1 glāze miltu
  • 1 tējkarote sodas
  • 100 ml smiltsērkšķu jogurta «Lakto»
  • 100 ml skābā krējuma
  • pūdercukurs

Gatavošana:

1

Olas saputo ar cukuru, putojot iesijā miltus. Pievieno smiltsērkšķu jogurtu un krējumu, izmaisa. Tieši pirms cepšanas mīklā iemaisa sodu, lej cepamajā formā.

2

Ievieto līdz 200 °C temperatūrai sakarsētā cepeškrāsnī, cep ~30 minūtes. Gatavību pārbauda ar kociņu –izvelkot tam jābūt sausam. Ja ir pielipuši mīklas krikumi, turpina cept.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Lieldienas, Deserti, Tortes, kūkas, pīrāgi