Nutellas siera kūka bez cepšanas
Nepieciešams
450 g svaigā krēmsiera (istabas temperatūrā)...
Nepieciešams:
Ābolus nomizo, izņem serdi, smalki sagriež. No citrona noņem miziņ Ābolus, miziņu, cukuru un 150 ml ūdens vāra, kamēr āboli paliek mīksti.
Citrona mizu izņem laukā, no āboliem notecina lieko mitrumu (tas vēl būs vajadzīgs), tad ābolus izberž caur sietiņu.
Sieru «Mascarpone» kārtīgi samaisa ar ābolu biezeni, pievieno 1/2 citrona sulu, kanēli.
Saputo saldo krējumu un uzmanīgi samaisa ar maskarpones un ābolu masu.
Ābolu novārījumam pievieno mandeļu liķieri vai mandeļu esenci, tur mērcē cepumus un pēc tam kārto rindiņā kādā traukā. Virsū liek pusi krēma, tad – otru rindu ar cepumiem un krēma pārpalikumu.
Vislabāk atstāt uz nakti ievilkties. Pirms pasniegšanas apkaisa ar kanēli.