Ābolu un smilšu cepumu kārtojums Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams (3 porcijām):

  • 200 g smilšu cepumu (piemēram, «Selga»),
  • 100 g sviesta (var izmantot arī kokosriekstu eļļu),
  • 400 g ābolu biezeņa ar saldo krējumu,
  • pasniegšanai – putukrējums.

Gatavošana:

1

Vispirms sasmalcina cepumus smalkās drumstalās ar kombaina, miksera vai piestas palīdzību.

2

Mazā katliņā izkausē sviestu un sajauc ar drumstalām, to rūpīgi iemaisot, lai drumstalas kļūst mitras.

3

Glāzītēs vai deserta trauciņos vai vienā lielākā traukā vispirms liek cepumu kārtu, tad uzlej un izlīdzina ābolu biezeni, tad atkal cepumu kārtu un biezeni. Tā turpina, virskārtā atstājot drumstalas.

4

Šādi desertu liek ledusskapī ievilkties, bet pirms pasniegšanas saputo saldo krējumu un pasniedz ar to, izlīdzinot trauku virspusē vai izspiežot kādus dekorus.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Deserti, Kūkas bez cepšanas, Kārtojumi, pudiņi

Tiramisu

Nepieciešams: 600 g krēmsiera, 400 g dāmu...

Maršmelovi

Maršmelovi I Nepieciešams: 3 olu baltumi, šķipsna...