Ābolu uzputenis Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • 500 g sulīgu ābolu,
  • 500 ml ūdens,
  • 5 ēdamkarotes mannas,
  • 5 ēdamkarotes cukura,
  • pus tējkarote kanēļa,
  • piens – pasniegšanai.

Gatavošana:

1

Ābolus nomizo, sagriež mazos gabaliņos un liek katlā kopā ar ūdeni. Karsē tik ilgi, līdz āboli izšķīst biezenī. Savārītos ābolus izberž caur sietu, lai iegūtu viendabīgu masu.

2

Biezenim pievieno cukuru, mannu, kanēli un maisot masu atkal karsē katliņā, līdz veidojas stingras putas. Uzputeni atdzesē, pēc vēlēšanās var uzputot ar mikseri vai putojamo slotiņu.

3

Pasniedz atdzisušu ar aukstu pienu.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Deserti, Kārtojumi, pudiņi

Tiramisu

Nepieciešams: 600 g krēmsiera, 400 g dāmu...

Maršmelovi

Maršmelovi I Nepieciešams: 3 olu baltumi, šķipsna...