Amerikāņu sarkanā samta kūka Pie grāmatzīmēm

Receptes autors: Iesaka «Dansukker»
Vērtējums:

Nepieciešams:

  • 350 g Dansukker baltā smalkā cukura,
  • 2 olas,
  • 210 g kviešu miltu,
  • 5 g sodas,
  • 1 g sāls,
  • 20 g kakao pulvera,
  • 5 g Dansukker vaniļas cukura ar dabisko vaniļu,
  • 15 ml baltvīna etiķa,
  • 100 ml šķidra margarīna,
  • 250 ml rūgušpiena vai paniņu,
  • 45 ml sarkanās karameļu krāsvielas.

Glazūrai:

  • 600 g Filadelfijas siera,
  • 30 ml svaigi spiestas citrona sulas,
  • 250 g «Dansukker» pūdercukura.

Dekorēšanai:

  • šokolādes pralinē.

Gatavošana:

1

Puto cukuru un olas, līdz iegūst gaisīgas putas. Samaisa kopā sausās sastāvdaļas un pievieno uzputotajai masai. Pievieno arī etiķi, margarīnu un rūgušpienu. Pievieno krāsvielu. Visu rūpīgi samaisa.

2

Izlej maisījumu ietaukotā un ar miltiem izkaisītā tortes veidnē (ar noņemamām malām) ar diametru apmēram 25 cm. Cep krāsns vidusdaļā 175 °C temperatūrā apmēram 40 minūtes. Dažas minūtes ļauj padzist formā, tad izgāž otrādi uz režģa un ļauj atdzist pilnībā.

3

Sieru, citrona sulu un pūdercukuru sakuļ kopā. Kūku sagriež trīs daļās, divas apsmērē ar glazūru. Liek daļas vienu uz otras, pabeidzot ar neapsmērēto. Noklāj visu kūku ar glazūru. Rotā ar pralinē.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Svētki, Deserti, Tortes, kūkas, pīrāgi