
Šokolādes krēms kā bērnībā 
Nepieciešams:
250 ml saldā krējuma,
100 ml...
Nepieciešams:
Glazūrai:
Dekorēšanai:
Puto cukuru un olas, līdz iegūst gaisīgas putas. Samaisa kopā sausās sastāvdaļas un pievieno uzputotajai masai. Pievieno arī etiķi, margarīnu un rūgušpienu. Pievieno krāsvielu. Visu rūpīgi samaisa.
Izlej maisījumu ietaukotā un ar miltiem izkaisītā tortes veidnē (ar noņemamām malām) ar diametru apmēram 25 cm. Cep krāsns vidusdaļā 175 °C temperatūrā apmēram 40 minūtes. Dažas minūtes ļauj padzist formā, tad izgāž otrādi uz režģa un ļauj atdzist pilnībā.
Sieru, citrona sulu un pūdercukuru sakuļ kopā. Kūku sagriež trīs daļās, divas apsmērē ar glazūru. Liek daļas vienu uz otras, pabeidzot ar neapsmērēto. Noklāj visu kūku ar glazūru. Rotā ar pralinē.