Aprikožu bole Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • 1 kg aprikožu,
  • 50 g cukura,
  • 500 ml persiku sulas,
  • 2,5 l jāņogu morsa,
  • 0,5 l minerālūdens.

Gatavošana:

1

Aprikozes nomazgā, izloba kauliņus un sagriež šķēlītēs, pārber ar cukuru, pārlej ar aprikožu sulu, trauku aizvāko un noliek uz pāris stundām nostāvēties. Pēc tam pielej jāņogu sulu, minerālūdeni, rūpīgi izmaisa un pasniedz.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Dzērieni, Limonādes, augļu un sakņu sulas

Dzērveņu punšs

Ziemai viennozīmīgi piestāv dzērvenes, turklāt visdažādākos veidos...