Ķirbji ar apelsīnu Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • 500–600 g ķirbja,
  • 2–3 apelsīni,
  • 3–4 ēdamkarotes brūnā cukura,
  • pustējkarote malta kanēļa.

Gatavošana:

1

Ķirbja gabalu nomizo, izgrebj sēklas un mīkstumu, sagriež gabalos, tad tvaicē vai vāra 10–15 minūtes, līdz tas ir mīksts, pēc tam rūpīgi notecina un ļauj atdzist.

2

No apelsīniem izspiež sulu.

3

Blenderī liek atdzisušos ķirbja gabaliņus, apelsīnu sulu un cukuru un visu labi sablenderē. Lej glāzēs un pārkaisa ar kanēli.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Dzērieni, Smūtiji, Veselībai

Dzērveņu punšs

Ziemai viennozīmīgi piestāv dzērvenes, turklāt visdažādākos veidos...