Ķirbji ar apelsīnu Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • 500–600 g ķirbja,
  • 2–3 apelsīni,
  • 3–4 ēdamkarotes brūnā cukura,
  • pustējkarote malta kanēļa.

Gatavošana:

1

Ķirbja gabalu nomizo, izgrebj sēklas un mīkstumu, sagriež gabalos, tad tvaicē vai vāra 10–15 minūtes, līdz tas ir mīksts, pēc tam rūpīgi notecina un ļauj atdzist.

2

No apelsīniem izspiež sulu.

3

Blenderī liek atdzisušos ķirbja gabaliņus, apelsīnu sulu un cukuru un visu labi sablenderē. Lej glāzēs un pārkaisa ar kanēli.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Dzērieni, Smūtiji, Veselībai