Svaigs vasaras punšs ar zemeņu sīrupu Pie grāmatzīmēm

Receptes autors: Sadarbībā ar http://www.dansukker.lv
Vērtējums:

Nepieciešams (apmēram 10 glāzēm):

  • 200 ml zemeņu,
  • 200 ml svaigu aveņu,
  • 100 ml svaigu kazeņu,
  • 2 nektarīni,
  • 2 laimi,
  • 1 citrons,
  • 100 ml zemeņu sīrupa,
  • 2 litri gāzēta ūdens ar ogu–augļu garšu,
  • ledus.

Zemeņu sīrupam:

  • 500 g zemeņu,
  • 50 ml «Dansukker» cukurniedru sīrupa,
  • 100 ml «Dansukker» baltā cukurbiešu cukura.

Gatavošana:

1

Vispirms pagatavo zemeņu sīrupu. Zemenes ar cukuru vāra 5–10 minūtes. Tad caur sietu izkāš un pievieno cukurniedru sīrupu. Pilda sterilizētās pudelēs un uzglabā vēsumā.

2

Citronu, laimus un nektarīnus sagriež šķēlītēs. Pietiekami lielā traukā ieliek ledu un to pārklāj ar augļiem un ogām. Pārlej ar gāzēto ūdeni un zemeņu sīrupu.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Dzērieni, Alkoholiskie

Dzērveņu punšs

Ziemai viennozīmīgi piestāv dzērvenes, turklāt visdažādākos veidos...