Arbūzu limonāde Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • 1‒2 šķēles arbūza,
  • 100‒150 ml vēsa gāzētā ūdens,
  • 1 ēdamkarote augļu vai ogu sīrupa (mazāk vai vairāk ‒ pēc vēlēšanās),
  • svaigi augļi, ogas un piparmētru lapiņas pasniegšanai ‒ pēc vēlēšanās.

Gatavošana:

1

Arbūzu šķēles nomizo, iztīra no sēkliņām, liek blenderī, pievieno sīrupu un minerālūdeni, visu sablendē viendabīgā masā.

2

Lej glāzēs, pēc vēlēšanās grezno ar arbūza gabaliņu vai kādām un un piparmētru lapiņām un pasniedz

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Dzērieni, Limonādes, augļu un sakņu sulas

Dzērveņu punšs

Ziemai viennozīmīgi piestāv dzērvenes, turklāt visdažādākos veidos...