Ar medu cepti nektarīni Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • 20–30 g sviesta cepamā trauka iesmērēšanai
  • 3 nogatavojušies, bet stingri nektarīni,
  • 100 g medus,
  • 1 vaniļas pāksts,
  • 3 kanēļa standziņas,
  • 1 badjana zvaigznīte,
  • 1 apelsīna sula.

Gatavošana:

1

Ņem cepamo trauku, kas ir pietiekami liels, lai nektarīnus novietotu vienā kārtā, un ieziež ar sviestu.

2

Nektarīnus pārgriež uz pusēm, uzmanīgi izņem kauliņu un tad liek cepamajā traukā ar griezuma vietu uz augšu. Uz katras pusītes uzsmērē medu, līdzās novieto garšvielas un traukā ielej apelsīnu sulu.

3

Trauku uz 15 minūtēm ievieto līdz 180 °C temperatūrai sakarsētā cepeškrāsnī. pirms pasniegšanas dekorē ar piparmētru lapiņām.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Deserti, Augļu