Ar medu un riekstiem ceptas ābolu pusītes Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • āboli,
  • medus,
  • sadrupināti lazdu rieksti vai valrieksti.

Gatavošana:

1

Ābolus nomazgā, pārgriež uz pusēm, izgrebj serdi. Pusītes ar mizu uz leju liek cepamajā traukā, kas izklāts ar cepamo papīru. Liek līdz 250 °C temperatūrai sakarsētā cepeškrāsnī un cep 15 minūtes.

2

Tad ābolus izņem, izgrebtās serdes vietā iesmērē medu, uzkaisa sadrupinātus riekstus, ievieto atpakaļ cepeškrāsnī un turpina cept vēl 10–15 minūtes.

3

Garšīgi gan silti, gan atdzisuši. Pasniedz ar pienu, saldējumu vai putukrējumu. Var pasniegt arī ar vaniļas mērci.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Deserti, Augļu

Tiramisu

Nepieciešams: 600 g krēmsiera, 400 g dāmu...

Maršmelovi

Maršmelovi I Nepieciešams: 3 olu baltumi, šķipsna...