
Siera kūka ar divu veidu sieriem 
Nepieciešams
Pamatnei
2 paciņas cepumu «Selga»
150...
Nepieciešams:
250 g miltu,
125 g auksta sviesta,
125 g pūdercukura,
50 ml atdzesēta saldā krējuma,
4–6 āboli,
1 paciņas cepamā pulvera,
cukurs un kanēlis kūkas pārkaisīšanai.
Miltus sajauc ar cepamo pulveri un pūdercukuru, tiem uzrīvē aukstu sviestu, pielej saldo krējumu un visu nekavējoties samīca viendabīgā masā. Iegūto mīklu ietin pārtikas plēvē un liek uz pusstundu ledusskapī iestāvēties.
Pa to laiku sagatavo ābolus – nomizo un sagriež šķēlēs.
Mīklu ievieto ietaukotā tortes formā ar noņemamām maliņām un izveido mazas maliņas. Virsū izkārto ābolus, tos pārkaisa ar cukuru un kanēli. Ievieto līdz 180 °C temperatūrai sakarsētā cepeškrāsnī un cep apmēram 25–30 minūtes.