Ātrā biezpiena strūdele Pie grāmatzīmēm

Receptes autors: Receptes sadarbībā ar «Dansukker»
Vērtējums:

Nepieciešams:

  • 250 g biezpiena,
  • 250 ml piena,
  • 150 g «Dansukker» baltā smalkā cukura
  • 2 ēdamkarotes mannas,
  • 1 ēdamkarote «Dansukker» vaniļas cukura ar dabisko vaniļu,
  • 20 g kartupeļu cietes,
  • miziņa no puscitrona,
  • 1 ola,
  • nedaudz ūdens,
  • 1 paciņa (500 g) kārtainās bezrauga mīklas,
  • 100 g rozīņu (izmērcētas siltā ūdenī kopā ar ruma esenci),
  • «Dansukker» pūdercukurs pārkaisīšanai.

Gatavošana:

1

Samaisa kartupeļu cieti ar cukuru, vaniļas cukuru un mannu. Katliņā uzvāra pienu, maisot pieber cietes, cukuru un mannas maisījumu, uzvāra un atdzesē. Masai pievieno caur sietu izberztu vai samaltu biezpienu, olu, sarīvētu citrona mizu un rozīnes.

2

Kārtainās mīklas plāksnes atkausē, saliek vienu virs otras un plāni izrullē taisnstūra formā. Uz divām trešdaļām mīklas uzsmērē biezpiena pildījumu, satin ciešā rullī, aizloka galus.

3

Cepeškrāsni uzkarsē līdz 200 °C temperatūrai. Sagatavoto strūdeli liek uz plāts, kas apklāta ar cepamo papīru, un vairākās vietās sadursta ar dakšiņu. Pārsmērē ar sakultu olu, pēc tam pārslaka ar aukstu ūdeni un cep apmēram 30 minūtes.

4

Gatavo strūdeli izņem no krāsns un pārkaisa ar pūdercukuru. To labāk darīt, izmantojot sietiņu.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Deserti, Tortes, kūkas, pīrāgi