Ātrā kefīra kūka ar rabarberiem Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • 200 g cukura,
  • 200 ml kefīra,
  • 400 g miltu,
  • 2 olas,
  • 1 tējkarote cepamā pulvera,
  • šķipsna sāls,
  • naža gals sodas,
  • 200 g sviesta,
  • 400 g rabarberu,
  • 500 g skābā krējuma,
  • 3–4 ēdamkarotes cukura,
  • 1 tējkarote kanēļa.

Gatavošana:

1

Katliņā izkausē sviestu un pārlej bļodā. Kad tas nedaudz padzisis, pievieno olas, kefīru un sajauc. Pievieno cukuru, sāli, cepamo pulveri, sodu, miltus un rūpīgi sajauc viendabīgu mīklu.

2

Pagatavoto mīklu lej kūkas veidnē, kas iepriekš ietaukota vai izklāta ar cepamo papīru.

3

Rabarberus nomizo, sagriez nelielos gabalos un pārber pāri mīklai.

4

Atsevišķā bļodā sajauc skābo krējumu ar cukuru, kanēli un pārlej pāri mīklai.

5

Cep 200 °C temperatūrā 20–30 minūtes, līdz virskārta kļuvusi zeltaini brūna.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Deserti, Tortes, kūkas, pīrāgi

Tiramisu

Nepieciešams: 600 g krēmsiera, 400 g dāmu...

Maršmelovi

Maršmelovi I Nepieciešams: 3 olu baltumi, šķipsna...