Picas ar paipalu olām un pesto
Nepieciešams
Mīklai
500 g miltu
300 ml...
Nepieciešams
Biskvītam
Krēmam
Biskvītam olas saputo ar cukuru, pievieno medu un tad – miltus ar cepamo pulveri. Visu samaisa līdz viendabīgai masai un izlīdzina cepamajā plātī uz ieeļļota cepamā papīra, iesmērēts ar augu eļļu.
Ievieto līdz 200 °C temperatūrai sakarsētā cepeškrāsnī, cep 10 minūtes. Kad pamatne izcepusies, ņem laukā no krāsns, apgriež maliņas un atgriezumus vēl pacep, lai tie pilnībā izžūtu. Kad kūka atdzisusi, to sagriež četrās daļās.
Pagatavo krēmu, samaisot krējumu ar medu un pūdercukuru. Kūku kārto kārtās – viena kārta biskvīta, viena kārta krēma.
Kūkas augšpusi un sānus dekorē ar sasmalcinātiem biskvīta atgriezumiem, kam piejaukti sasmalcināti grauzdēti rieksti.