Siera kūka ar vīģēm, pekanriekstiem un kļavu sīrupu
Vislabāk siera kūku ir cept dienu iepriekš,...
Nepieciešams:
Sasmalcinātu šokolādi un saldo krējumu liek bļodiņā, kuru novieto virs karstiem ūdens tvaikiem, lai šokolāde izkūst viendabīgā masā. Ar karoti apmaisa, lai nebūtu neviena kunkulīša.
Banānus sagriež tik lielos gabalos, cik lielas uzkodas vēlas. Katru banāna gabaliņu uzsprauž uz irbulīša vai saldējuma kociņa, iemērc šokolādē, apviļā tajā un liek uz dēlīša vai šķīvja. Šādi apviļā katru banāna gabaliņu. Ja vēlas, šajā brīdī šokolādei kārtiņai var uzbērt dekoratīvos cukura graudiņus, sasmalcinātus riekstus, kokosriekstu skaidiņas vai ko citu.