Atvēsinošā sangrija Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Sulīgām ogām dekorēta, ledus gabaliņiem papildināta – izcila sangrija tveicīgām vasaras dienām. Pagaršojiet!

Nepieciešams:

  • brūnais cukurs,
  • augļi pēc izvēles (apelsīni, citroni, laims, ķirši, zemenes),
  • sarkanvīns,
  • ledus,
  • brendijs vai apelsīnu liķieris.

Gatavošana:

1

Vispirms limonādes krūzē vai dziļā bļodā liek sagrieztas citrusu augļu šķēles. Tās pārber ar cukuru un ar koka stampiņu vai karotes galu samīca, lai sāk suloties un cukurs izšķīst.

2

Tad augļus pārlej ar brendiju vai liķieri, atstāj uz mirkli ievilkties un tikai tad pārlej ar vīnu. Dzērienu noliek malā ievilkties, ik pa laikam apmaisot.

3

Vēlāk pievieno ledu, ja vēlas, arī minerālūdeni un pasniedz.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Dzērieni, Alkoholiskie

Dzērveņu punšs

Ziemai viennozīmīgi piestāv dzērvenes, turklāt visdažādākos veidos...