Augļu un putukrējuma kārtojums ar musli Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams (5 porcijām):

  • 300 ml saldā krējuma,
  • 200 g konservētu persiku,
  • 100 g svaigu zemeņu,
  • 200 g musli maisījuma,
  • 4 ēdamkarotes cukura,
  • svaiga piparmētra dekorēšanai.

Gatavošana:

1

Bļodā saputo saldo krējumu ar cukuru stingrā putukrējumā.

2

Desertu glāzēs liek putukrējumu, tad mazas persiku šķēles, zemenes, nedaudz musli maisījuma un atkal putukrējumu. Šādā secībā turpina pildīt deserta traukus, virskārtā dekorējot ar augļiem un piparmētru.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Svētki, Valentīndiena, Ziemassvētki, Deserti, Kārtojumi, pudiņi, Augļu

Maršmelovi

Maršmelovi I Nepieciešams: 3 olu baltumi, šķipsna...