Auzu pārslu cepumi Pie grāmatzīmēm

Receptes autors: Cafe 5, Inga Beķera
Vērtējums:

Nepieciešams:

  • 150 g sviesta,
  • 100 g cukura,
  • 3 olas,
  • 300 g auzu pārslu,
  • 50 g kviešu miltu.

Gatavošana:

1

Auzu pārslas apgrauzdējiet 75 g sviestā un atdzesējiet.

2

Atlikušos 75g sviesta saputojiet ar cukuru un olu dzeltenumiem. Putojiet tik ilgi, kamēr cukurs izkusis.

3

Saputotajai masai pievienojiet atdzesētās auzu pārslas, kviešu miltus, olu baltumus un visu kārtīgi samaisiet.

4

Izklājiet pannu ar cepampapīru un uz tās lieciet auzu pārslu piciņas.

5

Cepiet cepeškrāsnī 180 grādu temperatūrā, kamēr cepumi kļuvuši zeltaini.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Lieldienas, Deserti, Cepumi