Auzu pārslu cepumi ar riekstiem un šokolādi Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Cepumiem:

  • 250 g pilngraudu auzu pārslu,
  • 100 g cukura,
  • 100–130 g miltu,
  • 100 g sviesta,
  • 2 olas,
  • 1/2 tējkarote cepamā pulvera

Piedevas:

  • 1 sauja zemesriekstu vai citu riekstu
  • 2 saujas dažādu sēklu (saulespuķu, ķirbju, linsēklu, sezama sēklu)
  • 100 g smalkos gabaliņos sagrieztas šokolādes.

Gatavošana:

1

Izkausē sviestu un atdzesē.

2

Olām pievieno cukuru un saputo. Masai pievieno sviestu un visu kārtīgi sakuļ.

3

Zemesriekstus nedaudz sasmalcina.

4

Masai pievieno auzu pārslas, miltus, cepamo pulveri, riekstus un sēklu maisījumu, kārtīgi samaisa. Beigās masā uzmanīgi iecilā šokolādes gabaliņus.

5

Izklāj pannu ar cepampapīru un uz tā kārto mīklas piciņas. Cep cepeškrāsnī 180°C temperatūrā 10–15 minūtes vai līdz laikam, kad cepumi ir kļuvuši zeltaini brūni.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Deserti, Cepumi