Aveņu–melleņu zupa ar putukrējumu Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • 1 kg svaigu ogu – aveņu un melleņu,
  • cukurs – pēc garšas,
  • tējkarote vaniļas cukura,
  • 200 ml putukrējuma,
  • piparmētru lapiņas.

Gatavošana:

1

Ogas kopā ar daļu cukura sablendē biezenim līdzīgā konsistencē, nelielu daudzumu veselu ogu atstājot dekorēšanai.

2

Saldo krējumu ar cukuru un vaniļas cukuru saputo stingrās putās. Piparmētru lapiņas ļoti smalki sasmalcina, daļu iemaisa ogu biezenī, daļu atstāj pārkaisīšanai.

3

Ogu zupu lej porciju trauciņos, pārber ar atliktajām veselajām ogām, virsū liek putukrējumu un pārkaisa ar sasmalcinātajām piparmētru lapiņām.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Deserti, Saldās zupas, Augļu