Aveņu–melleņu zupa ar putukrējumu Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • 1 kg svaigu ogu – aveņu un melleņu,
  • cukurs – pēc garšas,
  • tējkarote vaniļas cukura,
  • 200 ml putukrējuma,
  • piparmētru lapiņas.

Gatavošana:

1

Ogas kopā ar daļu cukura sablendē biezenim līdzīgā konsistencē, nelielu daudzumu veselu ogu atstājot dekorēšanai.

2

Saldo krējumu ar cukuru un vaniļas cukuru saputo stingrās putās. Piparmētru lapiņas ļoti smalki sasmalcina, daļu iemaisa ogu biezenī, daļu atstāj pārkaisīšanai.

3

Ogu zupu lej porciju trauciņos, pārber ar atliktajām veselajām ogām, virsū liek putukrējumu un pārkaisa ar sasmalcinātajām piparmētru lapiņām.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Deserti, Saldās zupas, Augļu

Tiramisu

Nepieciešams: 600 g krēmsiera, 400 g dāmu...

Maršmelovi

Maršmelovi I Nepieciešams: 3 olu baltumi, šķipsna...