Šis kārums ir ļoti vienkārši pagatavojams, turklāt nav jācep cepeškrāsnī. Ļoti piemērots gan dārza svētkiem, gan vienkārši tāpat pēcpusdienas tējai ģimenes lokā vai draugu pulciņā.
Nepieciešams
Pamatnei:
Pildījumam:
Dekoram:
Cepumus sasmalcina līdz drupačām – virtuves kombainā vai kādā citā smalcinātājā – un tad iejauc iekšā sviestu.
Cepumu–sviesta masu ievieto ar taukvielām ieziestā cepamajā formā, izlīdzina un ļauj 10 minūtes atdzist.
Pa to laiku sagatavo pildījumu –krēmsieru sakuļ ar saldo krējumu un vaniļas cukuru līdz maigai konsistencei, tad masā uzmanīgi iemaisa balto šokolādi.
Sagatavoto pildījumu novieto uz biskvīta pamatnes tortes formā un uz 3 stundām novieto ledusskapī.
Pirms pasniegšanas dekorē ar dažādām ogām vai citiem sezonas augļiem. Ziemā var apbērt ar sasmalcinātiem riekstiem.