
Ar aprikozēm sautēta putnu gaļas fileja 
Ārkārtīgi vienkārši gatavojams ēdiens, bet rezultāts ir...
Nepieciešams:
Olu dzeltenumus ar cukuru lēni samaisa traukā, kurš ielikts ūdens peldē, kamēr izkūst cukurs, tad pielej saldo krējumu, balzamu, samaisa (jāmaisa uz mazas uguns, lai olas nesarauj kunkuļos).
Masu salej karstumizturīgos trauciņos, tos ieliek pannā ar augstākām maliņām un ielej ūdeni, lai tas trauciņiem būtu apmēram līdz pusei. Cep 100°C temperatūrā 50 minūtes.
Atdzesē, pārber ar cukuru, kuru karamelizē ar speciālu aparātu. Ja tāda nav, var izlīdzēties, nepieciešamo cukura daudzumu uz īsu brīdi ieliekot stipri sakarsētā cepeškrāsnī krāsnī.