Šajā receptē mīklai pievieno kakao, lai tai būtu brūnā krāsa un ar šokolādes garšu.
Pildījumam nepieciešams:
Šajā receptē jāizcep mīklas pamatne līdz gatavībai un tā pilnībā jāatdzesē.
Ja vārītais iebiezinātais piens ir ciets, atvērtu kārbu liek katlā ar ūdeni un pasilda, uzmanot, lai ūdens nepiekļūst krēmam, līdz karamele paliek mīkstāka un vieglāk smērējama.
Apceptajai un atdzesētajai mīklai virsū izkārto šķēlēs sagrieztus banānus vairākās kārtās, nosedzot visu pamatni.
Virs banāniem izsmērē iebiezināto pienu vienādā biezumā.
Bļodā sajauc saldo krējumu ar cukuru un vaniļas cukuru. Saputo putukrējumu, bet ne pārāk stingru, lai tas padodas smērēšanai. To izlīdzina virs iebiezinātā piena, pārkaisa ar sarīvētu šokolādi un liek ledusskapī ievilkties. Ēd pēc divām stundām vai, vēl labāk, nākamajā dienā.