Beļģu šokolādes vafeles Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • 200 g sviesta,
  • 350 ml piena,
  • 2 olas,
  • 60 g cukura,
  • šķipsna sāls,
  • 2 ēdamkarotes kakao pulvera,
  • 3 tējkarotes cepamā pulvera,
  • naža gals sodas,
  • 5–7 ēdamkarotes miltu.

Gatavošana:

1

Katliņā izkausē sviestu, tad lej to bļodā un samaisi ar pienu un olām.

2

Kad masa viendabīga, iejauc visas sausās sastāvdaļas un samaisa, lai masa kļūst tik bieza kā skābais krējums. Ja tā ir pārāk šķidra, pievieno vēl miltus.

3

Sakarsē vafeļu pannu, lej nodalījumā mīklu un cep dažas minūtes, līdz vafeles kļuvušas zeltaini brūnas.

4

Pirms pasniegšanas, kamēr vafeles vēl siltas, tās pārkaisa pūdercukuru un pārslaka šokolādes mērci.

5

Labi garšo, ja klāt pieliek plombīra saldējumu, svaigas ogas vai ogu mērci.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Deserti, Konfektes, eklēri, vafeles