
Ar aprikozēm sautēta putnu gaļas fileja 
Ārkārtīgi vienkārši gatavojams ēdiens, bet rezultāts ir...
Bērnībā nekas nebija labāks par ābolu sulu, un tā tas ir joprojām, it īpaši tad, ja sula ir pašu spiesta un karsēta. Tieši tāpēc jāsāk izmantot pagraba krājumi un jāliek lietā arī noglabātie ābolu sulu krājumi. Šādu karsto dzērienu nudien var dzert krūzi pēc krūzes.
Nepieciešams:
Katliņā ielej ābolu sulu, pievieno krustnagliņas, kanēļa standziņas, šķēlēs sagrieztu apelsīnu un karsē uz nelielas uguns, bet nepārvāra. Ja ābolu sula ir skāba, karsēšanas brīdī var pievienot kādu karoti medus vai kādu sīrupu.
Lej krūzē, pievieno kanēļa standziņu, kādu krustnagliņu un ieliek arī šķēlēs sagrieztus ābolus un apelsīnus.