Nepieciešams:
Citrusu krēmam:
Vispirms pagatavo citrusu krēmu. Mazā katliņā ieber cukuru, pievieno olas, citrusu sulu un to miziņu. Katlu liek karsēties un tā saturu nepārtraukti ar putojamo slotiņu maisa, lai nekas nepiedegtu. Kad masa jau savārījusies putras konsistencē, noņem no uguns, pievieno sviestu un maisa, līdz tas izkūst. Pārlej krēmu bļodā, pārklāj ar plēvi un liek vēsumā atdzist.
Pagatavo bezē ruleti – tīrā, sausā stikla bļodā liek olu baltumus, šķipsnu sāls un sāk putot ar mikseri. Kad masa jau kļuvusi nedaudz putaina, pa karotei sāk pievienot cukuru un turpina putot maksimālajā ātrumā. Puto tik ilgi, līdz masa kļuvusi bieza, spīdīga un stingra (nelīst ārā no bļodas, ja to apgriež otrādi). Beigās masai pievieno kukurūzas cieti, kuru rūpīgi to iemaisa.
Uz cepamās pannas izklāj cepamo papīru un izlīdzina bezē masu, pārlieku neaizraujoties ar olbaltuma smērēšanu.
Liek cepties līdz 160 °C temperatūrai sakarsētā cepeškrāsnī aptuveni 10–15 minūtes, līdz virspuse ir viegli apbrūnējusi un kraukšķīga. Pannu izņem no krāsns. Uz galda izklāj cepamā papīra sloksni un tad uz tās pārmet izcepto olbaltumu (ar izcepto augšu uz leju). Ļauj olbaltumam atdzist.
Kad atdzisis gan citrusu krēms, gan olbaltuma kārta, var gatavot ruleti. Noņem cepamo papīru no olbaltuma kārtas, bagātīgi izsmērē krēmu un tad rullē no vienas garākās malas uz otru. Sarullē tā, lai otras malas gals būtu zem ruletes un tā neattītos. Pārkaisa ar pūdercukuru, liek uz dēlīša vai gara šķīvja un liek ledusskapī ievilkties.
Griež ruleti šķēlēs un pasniedz ar svaigām ogām, piparmētru vai apelsīna šķēlītēm.