
Ātrā medus kūkas recepte 
Nepieciešams
Biskvītam
2 olas
80 g cukura...
Nepieciešams:
Bļodā sakuļ olas ar 1 glāzi cukura, tad pievieno biezpienu un sodu. Visu labi samīca. Pievieno miltus, pielej eļļu, vēl samīca. Mīca tik ilgi, līdz mīkla neķeras pie rokām. Ja vajag, pieliek vēl miltus.
Tad mīklu izņem no bļodas un izrullē tik četrstūrī lielā, cik liela ir cepešplāts, liek uz tās virsū, maliņas uzloka, mīklu pārkaisa ar cukuru.
Nomizotus ābolus sagriež šķēlītēs un liek pamīšus rindiņā uz mīklas.
Sajauc bļodā saldo krējumu ar skābo krējumu, pieliek 2–3 ēdamkarotes cukura, vaniļas cukuru un pārlej plātsmaizei.
Pārkaisa kanēli un cep iepriekš sakarsētā cepeškrāsnī 175–180 °C temperatūrā 15–20 minūtes. Kad maliņas kļūst gaiši brūnas, plātsmaize ir gatava.